SZOLGÁLTATÁSAINK EMBLÉMÁZÁS

Méretvétel

Igény esetén, szakképzett kollégáink leveszik a dolgozók méreteit a megfelelő munkaruha gyártásához.  A méretre készített munkaruha a dolgozók kényelmét szolgálja.  A neveket egy cédulán a munkaruha zsebébe tesszük, hogy könnyen kiosztható legyen.

Szükséges mérni: Testmagasság, Mell, Derék, Csípőbőség

Elsődleges célunk az, hogy az általunk gyártott munkaruha a megfelelő komfortérzet biztosítása mellett biztonságos, méretre szabott legyen. Természetesen, ha Önnek megfelelőbb, méretvételre pesterzsébeti szaküzletünkben is van lehetőség.
Az elkészült munkaruhákat a dolgozók neveivel (zsebben kis cetlire felírva) szállítjuk vevőink részére, ezzel megkönnyítjük a ruhák kiosztását.

Emblémázás szitázással

Küldje el részünkre vektoros, ai, vagy jpeg formátumban a cégemblémát, valamit az egyéb feliratokat és mi megvalósítjuk elképzeléseit. Az szokásos embléma/felirat méret kétféle: kis méret: 8-10 cm széles, nagy méret: 25-27 cm széles. A munkaruha zsebeire: kis méret, hátára: nagy méret kerül. Pólókra szokásosan: bal elejére kicsi, hátára nagy embléma kerülhet, de aki a póló ujjára szeretne kis emblémát, azt is megoldjuk.

EMBLÉMÁZÁS szitanyomással/ színenként:

NETTÓ

1. Grafika- és filmkészítés - egyszeri költség

3600

2. Szitakészítés - egyszeri költség - háta: - nagy

7500

- eleje: - kicsi

6200

3. Emblémázás (nyomatonként) - nagy embléma

290

- kicsi embléma

200

Filmnyomó műhelyünkben a legkorszerűbb gépek, berendezések mellett a felhasznált (egészségre ártalmatlan) legjobb minőségű festékalapanyagokat használjuk. A legújabb fejlesztésű anyagokat használva biztosítsuk a munkaruha és póló nyomatainak minőségét. Tartósságukat a munkafolyamat végén lévő, hő-prés által, hő-rögzítéssel biztosítjuk.


Hímzett emblémák készítése

Minden hímzés más-más öltésszámból áll, ezért a programkialakítás és a hímzés ára is ennek megfelelően változik. Pontos árat a konkrét minta ismeretében, annak méretpontosítását követően adunk.

Kérje ajánlatunkat az alábbiak szerint:
Küldje el részünkre a pontos méretek megadásával, jpeg formátumban a cégemblémát, vagy a hímzendő feliratokat. Az öltésszám meghatározása után, válasz e-mailben elküldjük Önnek az árakat.

Az ár két részből áll az ár:
1. Hímzőprogram készítése
2. Hímzés

Megrendelőink igényeinek megfelelő méretben és színben, különböző stílusú hímzéssel. Körvonalas vagy teljesen betöltött minták lehetségesek. Első lépésként a hímző-program kerül kialakításra, majd a beállított paraméterekkel megkezdődik a munkaruha sorozathímzése. 

A munkaruha - mint reklámeszköz:

Sokan úgy gondolják, hogy a munkaruha nem is lényeges. Máig él ugyanis az a korábbi időkből fennmaradt felfogás, hogy az elnyűtt póló, nadrág „majd jó lesz munkába”.

A fenti állítás hibás! Ezt bizton állíthatom. Több cégvezető véleménye is igazolja, hogy a megfelelően kialakított és kulturáltan feliratozott munkaruha reklámereje nem helyettesíthető mással. A munkaruha színeinek helyes megválasztása, a cég image szempontjából is fontos. A munkaruha színeit a cég arculati színeivel összhangba kell hozni.
A hatás nem marad el!
Számtalan esetben volt módom megtapasztalni egy-egy cég esetében, azt a megdöbbentő változást, amit az egységes munkaruha bevezetése hozott. Az egész üzem áttekinthetővé, szebbé válik, amikor minden dolgozón, a „munkába jó lesz” kategória helyett, formatervezett munkaruha van. Az embléma akkor éri el igazi célját, ha a munkavállalók az üzemen kívül, közterületen használják a munkaruhákat. Sok esetben pl. ablakgyártó cégek, mesélték, hogy a külső szerelőmunkák alkalmával, a munkaruha hátán lévő feliratról, írják fel a leendő megrendelők a cég telefonszámát, webcímét.
Ezért kiemelt jelentőségű, hogy mit is írunk a munkaruha hátára, ujjára, mellzsebeire.
Meg kell határozni, hogy mi a célja a feliratnak, ha a fentiek is „játszanak” a szempontok között, akkor nem elegendő az emblémát, cégnevet feltüntetni a munkaruha különböző felületein.

Nem kidobott pénz a munkaruha feliratozása, próbálja ki és arassa le a hasznot!

Elérhetőség, megrendelés:

UNIFORM-NOVA KFT.
Munkaruházat és Védőfelszerelés Szaküzlet
1204 Budapest, Török Flóris u. 85.

Tel./fax: +36 1 285-5430
Tel./fax: +36 1 285-5431

e-mail: munkaruha@uniform-nova.hu
web: www.uniform-nova.hu  


 
 
 
  KEZDŐLAP    |    E-MAIL    |    IMPRESSZUM    |    GYIK    |    JOGI NYILATKOZAT ADATVÉDELEM     Honlap: Domain Regisztráció Kft.