SZÁLLÍTÁS FUTÁRDÍJAK

Lényeges információ:

Valamennyi termék fontos jellemzőjét, az adott árucikk információs oldaláról tudhatja meg.
A kiválasztott termék nettó és bruttó árai, azonban nem minősülnek közvetlen ajánlattételnek. Törekszünk arra, hogy mindig naprakész adatok legyen a honlapon, de az árfolyamokra, vámjogszabályokra, egyéb gazdasági körülményekre tekintettel az árváltoztatás jogát fenntartjuk. Az esetleges elírásokból eredő károkért, cégünk nem vállal felelősséget.

A megrendelt termékről Ön, minden esetben kap visszaigazoló e-mailt, vagy telefonos visszajelzést, amelyben valamennyi a termék árára és a szállításra vonatkozó információ, pontosításra kerül.
Ha bármilyen észrevétele van a visszaigazolás tartalmát illetően, kérjük mihamarabb e-mail, vagy telefonos megkereséssel jelezze nekünk, a hibás teljesítések elkerülése érdekében. 

Házhozszállítás feltételei és díjai: 

1. A megrendelt termék kiszállítását a GLS Futárszolgálat végzi. A rendelés visszaigazolása után, amennyiben készleten van, a terméket 72 órán (3 munkanapon) belül juttatjuk el Önhöz. 

2. A szerződésben vállalt, határidőn belül történő teljesítésért mindent megteszünk. Ha a szerződést, ennek ellenére mégsem tudjuk teljesíteni, mert az áru mégsem áll rendelkezésre, haladéktalanul tájékoztatjuk vásárlónkat a várható határidőről. Amennyiben az új időpont nem megfelelő, és a Vásárló el kíván állni a megrendeléstől, részére a már megfizetett összeget visszatérítjük.

3. A szállítási költség a megrendelőt terheli. Ennek összegét a számlán külön sorban - mint
csomagdíj - tüntetjük fel. Árakra vonatkozó információink az 4. pontban találhatók.

4.Házhozszállítás díjtételei:

A szállítás nettó 300 000 Ft feletti rendelés esetén INGYENES.

Egyéb esetben az alábbi táblázat tartalmazza a szállítási költségek várható értékét.

Súly

NETTÓ Szállítási díj címenként

0,1 - 3 kg

1 580,-

3,1 - 5 kg

1 700,-

5,1 - 10 kg

1 850,-

10,1 - 15 kg

2 060,-

15,1 - 20 kg

2 270,-

20,1 - 25 kg

2 580,-

25,1 - 30 kg

2 940,-

30 kg felett

55,-/kg

A szállítási feltételek magyarországi kiszállításra vonatkoznak.

6. A szállításra vonatkozó egyéb információkat, közlendőket (pl. bejárat az x utca felöl, vagy hétfőn ne szállítsanak, vagy 10-17 óráig vesszük át a csomagot, vagy a 11-es kapucsengő a miénk stb.) kérjük a megrendelésre szíveskedjenek felírni.

7. Amennyiben a szállítási cím és a számlázási cím nem azonos, vagy a számla fizetője (megrendelő) nem azonos a címzettel (pl. ajándék, vagy másik telephelyre kérik a csomagot)
kérjük a megrendelésen ezt is rögzítse.

8. Kérjük, jelezze telefonon amennyiben Önnek sürgős a szállítás. Igyekszünk teljesíteni a kérését.

9. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a kiszállító előtt, szíveskedjék megvizsgálni, és ha sérült, vetessen fel jegyzőkönyvet, és ne vegye át a csomagot, vagy a probléma megoldása érdekében hívják az ügyfélszolgálatot. Reklamációt az esetleges sérülésekre, hiányosságokra, az átvétel után nem áll módunkban elfogadni!

10. Számlázás, fizetési módok:

Készpénzzel: Kiszállításkor, az áru átvételét követően készpénzzel a futárnak.

Átutalással: Az elkészített átutalásos számlát e-mailen, vagy faxon elküldjük, amint        
                     bankszámlánkra érkezett az összeg, azonnal feladjuk futárral a terméket,
                     vagy szaküzletünkben átvehető személyesen a megrendelt árucikk.

11. Átvétel szaküzletünkben:

A megrendelést követően, kollégánkkal egyeztetett időpontban, a termékek pesterzsébeti szaküzletünkben átvehetők.
1204 Budapest, Török Flóris u. 85. hétfőtől-péntekig 8.30-16.30 óráig.
Pontosabb tájékoztatást a megrendelés visszaigazolása során, vagy telefonon kaphat.

12. A vásárlástól való elállás joga

A vevő jogosult a megrendelést követően, de még a kiszállítást megelőzően indoklás nélkül elállni a vásárlástól. Abban az esetben, ha Ön el kíván állni a vásárlástól a 17/1999. (II.5.) kormányrendeletben foglalt feltételek mellett megteheti.
Kérjük időben jelezze, amennyiben a vásárlástól való elállás jogával szeretne élni, mert a visszaszállítási költségek a vásárlót terhelik, továbbá ha a kiszállítás díjmentes volt, ennek költségeit a vásárló köteles utólag megtéríteni.

13. Pénzvisszafizetési garancia - csomagküldéssel vásárolt termékek esetén:

A terméket sértetlen, eredeti állapotban, hiánytalan csomagolásban, a számlával együtt lehet visszaküldeni részünkre 8 napon belül! Cégünk a kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat visszafizetni a vásárló részére. Visszárut utánvétes csomagban, technikai okok miatt nem tudunk fogadni, ezért kérjük, hogy csak sima csomagként juttassa el címünkre.
Amennyiben a visszaküldött csomag a fenti feltételek mindegyikének megfelel, cégünk kötelezettséget vállal arra, hogy a vételárat 30 napon belül visszautalja.

A visszavásárlási garancia nem vonatkozik az egyedileg gyártott, a szitanyomással, hímzéssel egyedivé tett termékekre, és a különleges, egyedi megrendelésre beszerzett termékekre.

14. Reklamáció, Garancia, Szavatosság

Minősített védőeszközöket, és minőségi alapanyagból készített munkaruházatot forgalmazunk.

Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk. nyújt iránymutatást.
A meghibásodott terméket személyesen, vagy sima csomagban (nem utánvétes csomagban) juttathatja vissza részünkre.

Nem tartós használati cikkek szavatosságának általános elévülése 6 hónap.
Meghibásodott lábbeliket, csak teljesen megtisztított, sár- és egyéb szennyeződésektől mentes, szagtalan, szellőztetett állapotban tudjuk reklamációs ügyintézésre átvenni. 
A bejelentést követően, a hibás lábbelit továbbküldjük a beszállítónknak, aki megvizsgálja, és elbírálja a csere jogosságát.
Amennyiben cserére jogosult a termék, azt mielőbb cseréljük, de a meghibásodás jellegétől függően a gyártó/importőr elvégeztethet garanciális javítást is.

Reklamációs ügyintézés: 2-3 hét.

A termék cseréjével kapcsolatos „visszapostázási költséget” cégünk nem tudja átvállalni, ez teljes egészében a vásárlót terheli.

A garanciális felelősség megszűnik:
- a vásárlás időpontját igazoló bizonylat hiánya,
- nem rendeltetésszerű használat,
- helytelen tárolás és szállítás,
- teljes elhasználódás, azaz „nem időben jelzett” hiba,
- átalakítás esetén.

15. Egyéb feltételek:

Vannak termékek (pl. kesztyűk egyes típusai, füldugók…) melyeket kizárólag egységcsomagban értékesítünk. 

16. Az adatvédelmi törvény értelmében tájékoztatjuk, hogy adatait, csak az áruküldő tevékenységéhez szükséges adatbázisban tárolja cégünk, és azokat harmadik személy részére nem adjuk ki. 

17. Jelen „szállítási és vásárlási feltételek” üzletszabályzatban foglaltak, továbbá a weboldalon feltüntetett árak, csak és kizárólag a webáruházban történő internetes megrendelés, vásárlás esetén érvényesek.

Az Uniform-Nova Kft. nem felel semmilyen üzemzavarból, információtovábbítási késedelemből adódó, vírusok, vonal vagy rendszerhibák, okozta károkért.

Az Uniform-Nova Kft. jogosult  jelen szabályzatot és a vásárlás, szállítás feltételeit, szabályait indoklás és külön értesítés nélkül, bármikor egyoldalúan módosítani.

A módosítások a közzététel időpontjától kezdve hatályosak és alkalmazandók.

Adatvédelmi nyilatkozat


MUNKARUHÁZAT ÉS VÉDŐFELSZERELÉS1204 Budapest, Török Flóris u. 85. tel./fax: 06(1) 285-5430, 285-5431
e-mail: munkaruha@uniform-nova.hu web: www.uniform-nova.hu

 
 
 
  KEZDŐLAP    |    E-MAIL    |    IMPRESSZUM    |    GYIK    |    JOGI NYILATKOZAT ADATVÉDELEM     Honlap: Domain Regisztráció Kft.