KAPCSOLAT, CÉGÜNKRŐL


UNIFORM-NOVA KFT.

Cégjegyzékszám: Cg.01-09-263004
Adószám: 10828780-2-43

Székhely/telephely címe:
1204 Budapest, Török Flóris u. 85.
Hétfőtől - péntekig 8.30 - 15.00 óráig.
Tel./fax: +36 1 285-5430
Tel./fax: +36 1 285-5431
e-mail: munkaruha@uniform-nova.hu

GPS KORDINÁTA
47°26'16.84"N
19° 6'26.34"E

Szaküzletünk megközelíthetősége:

Határ út metróállomástól az 52 villamossal, 66 autóbusszal,

Kőbánya Kispest metróállomástól 48 autóbusszal,

Boráros térről a 23 autóbusszal,

Csepelről a 59, 48 autóbusszal,

Pestlőrincről a 19 autóbusszal.

A parkolás szaküzletünk környékén ingyenes parkolóhelyeken lehetséges.


BEMUTATKOZÁS

Az Uniform-Nova Munkaruházati és Védőfelszerelési Kft.
1993. március 21-én alakult.

Cégjegyzékszám:Cg.01-09-263004
Adószám:10828780-2-43
Fő tevékenységünk: munkaruházat és munkavédelmi eszközök gyártása, forgalmazása.

Saját szabászati és varrodai
részleget, valamint emblémázó műhelyt működtetünk a munkaruha megrendelések gyors, rugalmas teljesítése érdekében. Szaküzletünkben állandó készleten tartjuk saját termékeinket (munkaruha - köpeny - nadrág) és a munkavégzéshez szükséges védőeszközöket, bakancsokat, légzés és zajvédelmi eszközöket, sisakokat.

Filmnyomó üzemünkben a legújabb fejlesztésű anyagokat használva biztosítsuk a munkaruha nyomatainak minőségét. Feliratokat a munkaruha mellett pólóra is vállalunk.
Az általunk gyártott munkaruha kizárólag minősített alapanyagból készül.
Az általunk gyártott munkaruha rendelkezik EK típustanúsítvánnyal.
Munkaruha megrendelésnél nincs minimális tétel. Megrendelhető akár egy garnitúra munkaruha vagy munkanadrág is.50 db feletti munkaruha megrendelés esetén, egyedi árakat alakítunk ki.


Számos hazai és nemzetközi munkaruházat kiállításon, rendezvényen mutatjuk be termékeinket, partnerkapcsolataink elmélyítésére vevőtalálkozókat, divatbemutatókat szervezünk.

Évek óta sikeresen veszünk részt munkaruha és védőeszköz pályázatokon. Így cégünk több magyarországi és európai uniós szervezetnek, mint például a Honvédség, Határőrség, VPOP illetve a Mentőszolgálat stratégiai munkaruha és munkavédelmi eszköz beszállítója.

Pesterzsébeti székhelyünkön a látogatót egy ízlésesen berendezett és bőséges kínálattal rendelkező munkaruházat és védőfelszerelés szaküzlet fogadja, ahol a ruhaiparban nagy tapasztalatokkal rendelkező, képzett szakemberek gondoskodnak a magas színvonalú kiszolgálásról, a megfelelő méretvételről és a munkaruha méretre igazításokról.
A megfelelő méretű munkaruha a kényelem garanciája.

Uniform-Nova Kft. MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány szerint tanúsított minőségirányítási rendszert működtet.

Hírleveleinkben munkavédelmi ismeretek mellett, a munkáltatókat érintő fontosabb határidőkre és a minimális munkavédelmi követelményekre szeretnénk felhívni a figyelmet.
Folyamatosan akciókkal, meglepetésekkel kedvezményes munkaruha ajánlatokkal várjuk Önöket.

50 db feletti munkaruha megrendelés esetén, kedvezőbb árakat alakítunk ki.
Célkitűzésünk, olyan partneri kapcsolat kialakítása és elmélyítése, mely a kölcsönös bizalomra épül és hosszú távra szól!

 
 


A munkaruha fontos, de a munkavédelem is lényeges, erről ne feledkezzen meg!
Nálunk a munkaruha mellett, minden a munkavégzéshez szükséges munkavédelmi eszközt megtalál.
Tekintse meg a termékek menü pontot, ahol minden munkaruha és védőeszköz áráról alapanyagáról valamit, a termékeket érintő egyéb fontos információról
ájékozódhat.
Amennyiben az Önöknél használt munkaruha nincs a jelenlegi kínálatunkban, lehetőség van arra, hogy bemintázzuk.
Munkaruha szabásmintáinkat az igényeknek megfelelően módosítjuk.
Tehát, ha a munkaruha több zsebbel vagy térderősítéssel felel meg a munkavégzéshez, akkor úgy gyártjuk.

A munkaruha - mint reklámeszköz:

Sokan úgy gondolják, hogy a munkaruha nem is lényeges. Máig él ugyanis az a korábbi időkből fennmaradt felfogás, hogy az elnyűtt póló, nadrág „majd jó lesz munkába”.

A fenti állítás hibás! Ezt bizton állíthatom. Több cégvezető véleménye is igazolja, hogy a megfelelően kialakított és kulturáltan feliratozott munkaruha reklámereje nem helyettesíthető mással. A munkaruha színeinek helyes megválasztása, a cég image szempontjából is fontos. A munkaruha színeit a cég arculati színeivel összhangba kell hozni.
A hatás nem marad el!
Számtalan esetben volt módom megtapasztalni egy-egy cég esetében, azt a megdöbbentő változást, amit az egységes munkaruha bevezetése hozott. Az egész üzem áttekinthetővé, szebbé válik, amikor minden dolgozón, a „munkába jó lesz” kategória helyett, formatervezett munkaruha van. Az embléma akkor éri el igazi célját, ha a munkavállalók az üzemen kívül, közterületen használják a munkaruhákat. Sok esetben pl. ablakgyártó cégek, mesélték, hogy a külső szerelőmunkák alkalmával, a munkaruha hátán lévő feliratról, írják fel a leendő megrendelők a cég telefonszámát, webcímét.
Ezért kiemelt jelentőségű, hogy mit is írunk a munkaruha hátára, ujjára, mellzsebeire.
Meg kell határozni, hogy mi a célja a feliratnak, ha a fentiek is „játszanak” a szempontok között, akkor nem elegendő az emblémát, cégnevet feltüntetni a munkaruha különböző felületein.

Nem kidobott pénz a munkaruha feliratozása, próbálja ki és arassa le a hasznot!

 
 
 
  KEZDŐLAP    |    E-MAIL    |    IMPRESSZUM    |    GYIK    |    JOGI NYILATKOZAT ADATVÉDELEM     Honlap: Domain Regisztráció Kft.